Goedkoopste NWWI NHG Taxatie Zwolle

Aanmelden NWWI Taxateur Zwolle

Makelaardij NWWI Taxateur Zwolle

De Makelaardij NWWI Taxateur Zwolle Aanmelden kun je hieronder doen. Gratis!
Onze site Taxatie Zwolle probeert een zo volledig mogelijk overzicht te geven van elk makelaarskantoor in de Regio Zwolle. Ken jij een makelaardij en/of Taxateur, die (nog) niet vermeld staat in het overzicht? Wil je dan zo vriendelijk zijn de Taxateur aan te melden. Wij nemen de gegevens van het makelaarskantoor graag op in het Overzicht Taxateur Omgeving Zwolle en er zijn géén kosten aan verbonden.

Als je jouw kantoor opgeeft willen we wel graag een link terug naar onze website!
Zo kunnen beide websites op het internet beter gevonden worden!

Website Taxatie Zwolle

De website "Taxatie Zwolle" is een site waar maandelijks veel bezoekers komen en onze site wordt uitstekend gevonden op het internet. Dat heb jij toch zelf zojuist ook ondervonden! De bezoekers van onze website zijn overwegend consumenten, die zich orienteren en in voorbereiding zijn om een taxatie van hun woning of appartement aan te vragen. Deze groep consumenten is voor elke taxerende Makelaar / Taxateur in Zwolle een interessante doelgroep! En zou je daarom extra op willen vallen op onze site? Wij bieden de mogelijkheid om tegen een zeer kleine vergoeding een banner ( uiteraard met een link naar jouw website) prominent te plaatsen op onze site Taxatie Zwolle.
Je banner ( max. 728x90) dient responsive te zijn.

Wij vragen een vergoeding van slechts € 5,-- excl. BTW per maand ( minimaal drie maanden). En voor 12 maanden berekenen wij slechts € 50,-- excl. BTW.
Als je een banner plaatsing wilt doen, kun je ons primair per email benaderen. Wij nemen dan telefonisch contact op om dit verder te bespreken. Na overeenstemming ontvang je een bevestiging en factuur van ons. Nadat de betaling door ons is ontvangen zal de banner meteen voor de afgesproken periode worden geplaatst.

Gratis Aanmelding NWWI Taxateur Zwolle

Vereniging